Pievienojies SMART NET un ietaupi! Pievienoties

Produktu salīdzinājums

Rādīt

Salīdzinājums

Kopējie parametri

Produkta veids Viedie pulksteņi Viedie pulksteņi Viedie pulksteņi Viedie pulksteņi Viedie pulksteņi
Zīmols Garmin Garmin Samsung Samsung Garmin
Modelis Vivoactive 4 45mm Vivoactive 4 45mm - Galaxy Watch 42mm BT Vivoactive 3
Krāsa Melna Pelēka Melna, Sudraba Melna Melna
Svars 50.5 g 50.5 g 63 g 49 g 65 g
Aproces materiāls Silikons Silikons - Silikons Silikons
Siksniņas krāsa - - - - Zila

Savienojumi

Savienojumi
Bluetooth ir bezvadu tīkls datu pārraidei starp mobilajām ierīcēm un to piederumiem (telefoniem, bezvadu austiņām u.c.), kā arī tas ļauj nosūtīt datus no mobilās ierīces uz datoru un otrādi. NFC (angļu val.: Near Field Communication) ir tehnoloģiju kopums, kas nodrošina īsa rādiusa bezvadu savienojumu. Piemēram, Jums ir iespēja veikt pakalpojumu apmaksu, vai pārsūtīt datus starp ierīcēm (piemēram, viedtelefonu un planšetdatoru) kas atbalsta NFC! WiFi Direct (agrāk pazīstama kā WiFi Peer-to-peer) - standarts, kas ļauj divām vai vairākām Wi-Fi ierīcēm savienoties bez piekļuves punktu vai maršrutētāja izmantošanas. WiFi Direct nodrošinās bezvadu savienojuma izveidi ar vienas pogas spiedienu, bez vajadzības pēc sarežģītām konfigurācijām. Un, pateicoties šai funkcijai, Jums būs iespēja pārsūtīt datus no vienas ierīces uz otru (piemēram, attēlus, mūziku u.c.).
ANT+, Bluetooth, Wi-Fi ANT+, Bluetooth, Wi-Fi Bluetooth, NFC Bluetooth, NFC ANT+, Bluetooth, Wi-Fi

Savietojamība

Savietojams ar operētājsistēmām Android, iOS Android, iOS Android Android Android, iOS
Operētājsistēma - - Tizen - Standarta rūpnieciskais
Operētājsistēmas (OS) versijas atbalsts - - Android 4.4 (KitKat) vai jaunāks Android 4.4 (KitKat) vai jaunāks -
Saderīgie ražotāji - - Visi Visi Visi
Saderīgi modeļi - - Viedtelefoni (ar Bluetooth 4.2 un augstāk) Viedtelefoni (ar Bluetooth 4.2 un augstāk) -

Ekrāns

Ekrāns
Ekrāna izmērs 1.3 " 1.3 " 1.3 " 1.2 " 1.2 "
Ekrāna tips - - Super AMOLED Super AMOLED LCD
Izšķirtspēja - - 360 x 360 360 x 360 240 x 240

Baterija

Darbības ilgums pēc uzlādes 8 d 8 d 2 d 2 d 7 d
Akumulatora jauda - - 472 mAh 270 mAh -
Uzlādes veids - - Wireless Wireless Micro USB

Papildus

Īpaša aizsardzība
Norāda pulksteņa ūdensizturību, pēc kā var noteikt, cik lielu daudzumu ūdens pulkstenis spēj izturēt. Ūdens izturīgs: Spēs izturēt ūdens šļakatas un nelielu lietu. 30 metri: Spēs izturēt iegremdēšanu, bet ne peldēšanu. 50 metri: Spēs izturēt peldēšanu seklā dziļumā. 100 metri: Spēs izturēt ieniršanu bez specializēta aprīkojuma un peldēšanu. 200 metri: Spēj izturēt niršanu ar akvalangu.
Ūdensnecaurlaidīgs Ūdensnecaurlaidīgs Ūdensnecaurlaidīgs Ūdensnecaurlaidīgs Ūdensnecaurlaidīgs
Funkcijas
Norāda vai sporta pulkstenis spēj novērot pulsu un attēlot to displejā. Sirdssitienu biežums ir svarīgs, lai pilnveidotu savu trenēšanos.
Attāluma rādījumi, Fiziskās sagatavotības līmeņa pārbaude, GPS, Hronometrs, Modinātājs, Pedometrs (soļu skaitītājs), Pulkstenis, Sadedzināto kaloriju skaits, Savienojums ar viedierīcēm, Sirds darbības mērītājs, Treniņu rekomendāciju funkcija, Ātruma rādījumi Attāluma rādījumi, Fiziskās sagatavotības līmeņa pārbaude, GPS, Hronometrs, Modinātājs, Pedometrs (soļu skaitītājs), Pulkstenis, Sadedzināto kaloriju skaits, Savienojums ar viedierīcēm, Sirds darbības mērītājs, Treniņu rekomendāciju funkcija, Ātruma rādījumi Attāluma mērīšana, Barometrs, Giroskops, Ikdienas atgādinājumi, MP3 atskaņotājs, Miega novērošana, Pedometrs (soļu skaitītājs), Pārrauga fizisko aktivitāti, Sadedzināto kaloriju skaits, Sirds darbības mērītājs Attāluma mērīšana, Barometrs, Giroskops, Ikdienas atgādinājumi, MP3 atskaņotājs, Miega novērošana, Pedometrs (soļu skaitītājs), Pārrauga fizisko aktivitāti, Sadedzināto kaloriju skaits, Sirds darbības mērītājs Attāluma rādījumi, GPS, Pedometrs (soļu skaitītājs), Pulkstenis, Sadedzināto kaloriju skaits, Savienojums ar viedierīcēm, Sirds darbības mērītājs, Ātruma rādījumi
Garantija 24 mēn 24 mēn 24 mēn 24 mēn 24 mēn
Papildus informācija Corning® Gorilla® Glass 3. Izmēri: 45.1 x 45.1 x 12.8 mm. 260 x 260 Corning® Gorilla® Glass 3. Izmēri: 45.1 x 45.1 x 12.8 mm. 260 x 260 768 MB RAM. 4 GB iekšējās atmiņas. Chipset: Exynos 9110 Dual-core 1.15 GHz. Tizen-based wearable OS 4.0. Corning Gorilla Glass DX+. MIL-STD-810G - sāls, putekļu, mitruma, lietus, vibrācijas, saules starojuma un termiski izturīgs. IP68 - Ūdensizturība 768 MB RAM. 4 GB iekšējās atmiņas. Chipset: Exynos 9110 Dual-core 1.15 GHz. Tizen-based wearable OS 4.0. Corning Gorilla Glass DX+. MIL-STD-810G - sāls, putekļu, mitruma, lietus, vibrācijas, saules starojuma un termiski izturīgs. IP68 - Ūdensizturība Garmin Connect. Garmin Pay. Connect IQ, Face-It. LiveTrack.Wi-Fi, Bluetooth.
Aizsardzības līmenis (IP) - - IP68 - Nav