Produkta pārskats
Mokosh Jojoba eļļa 100 ml tilpumā ir ķermeņa eļļa, kas iepakota tumša stikla pudelē ar pilinātāja aplikatoru. Šis produkts ir izstrādāts ar jojobas sēklu eļļu un paredzēts lokālai kosmētiskai lietošanai uz sejas, ķermeņa un matiem.
Galvenās iezīmes
Šī jojobas eļļa sastāv tikai no jojobas sēklu eļļas. Tā ir piemērota lietošanai dažādās ķermeņa zonās. Sejas un ķermeņa ādai eļļu var iemasēt ar apļveida kustībām. Matu kopšanai to var uzklāt matu galiem un galvas ādai, atstāt uz 10-20 minūtēm pēc aplaušanas folijā un dvielī, pēc tam izmazgāt ar šampūnu un izskalot. Eļļa arī kalpo kā sastāvdaļa ķermeņa skrubim, to apvienojot ar tādām sastāvdaļām kā aļģes vai joda-bromīda sāls, ar iespēju pievienot ēteriskās eļļas aromātam. Vannas pieredzei jojobas eļļu var pievienot siltam ūdenim, arī ar iespēju iekļaut ēteriskās eļļas. Ievērojama jojobas eļļas īpašība ir tās tendence kristalizēties, pakļaujot temperatūrai zem 10°C, šī īpašība saistīta ar tās fizikālo un ķīmisko sastāvu.
Paredzētais lietojums
Šis produkts ir paredzēts visaptverošām kopšanas procedūrām matiem, ķermeņa ādai un sejas ādai. To var integrēt ikdienas personīgajā kopšanā tiešai ādas barošanai, kā matu kondicionēšanas līdzekli vai kā pīlinga līdzekli, sajaucot ar citām sastāvdaļām. Tās lietošanas metodes attiecas arī uz vannas izmantošanu, nodrošinot daudzpusību dažādiem kosmētikas mērķiem.
Specifikāciju pārskats
- Produkta veids: Ķermeņa eļļas
- Zīmols: Mokosh
- Tilpums: 100 ml
- Sastāvs: Jojobas sēklu eļļa
- Paredzēts: Matu kopšanai, Ķermeņa ādas kopšanai, Sejas ādas kopšanai
BUJ
J: Kā parasti Mokosh Jojoba eļļa tiek uzklāta uz ādas?
A: Eļļu var iemasēt sejas un ķermeņa ādā ar apļveida kustībām.
J: Vai šo Jojoba eļļu var izmantot matu procedūrām?
A: Jā, to var iemasēt matu galos un galvas ādā. Intensīvai procedūrai atstājiet to uz 10-20 minūtēm pēc aplaušanas, pēc tam rūpīgi izmazgājiet ar šampūnu un izskalojiet.
J: Kas notiek ar Jojoba eļļu zemākā temperatūrā?
A: Jojoba eļļa var kristalizēties temperatūrā zem 10°C, kas ir īpašība, kas saistīta ar tās iekšējo fizikālo un ķīmisko sastāvu.
J: Kādi ir daži papildu veidi, kā izmantot šo eļļu ķermeņa kopšanai?
A: To var apvienot ar tādām sastāvdaļām kā aļģes vai joda-bromīda sāls, lai izveidotu ķermeņa skrubi. Turklāt dažus pilienus var pievienot siltam vannas ūdenim atšķaidītai lietošanai.
J: Kāda ir galvenā šī Mokosh produkta sastāvdaļa?
A: Produkts ir izstrādāts ar jojobas sēklu eļļu.