Mokosh aveņu sēklu eļļa ir auksti spiesta. Tā satur augstu neaizvietojamo taukskābju (NTT) koncentrāciju, piemēram, linolskābi (Omega-6) un alfa-linolēnskābi (Omega-3). Šī eļļa darbojas kā augstas kvalitātes sauļošanās līdzeklis. Papildus E vitamīnam, kas pazīstams kā "jaunības vitamīns", aveņu sēklu eļļa satur arī citus spēcīgus antioksidantus, piemēram, karotinoīdus un flavonoīdus. Tas ir spēcīgs antioksidants, kas paātrina ādas reģenerācija.
Darbība:
- Mitrina, baro
- Aizsargā no UV stariem
- Tas ir antioksidants
- Paātrina ādas reģenerācija pēc sauļošanās un apdegumiem
- Efektīvi rūpējas par ādu ar psoriāzi, ekzēmu un atopisko dermatītu
- Aizzīmogo ādas lipīdu barjeru
- Baro arī bērnu ādu
- Matiem un nagiem
Lietošana:
- Sejai un ķermenim: iemasējiet eļļu ādā ar apļveida kustībām.
- Mati: iemasējiet eļļu matu galos un galvas ādā. Pārklājiet ar plastmasas plēvi un dvieli, atstājiet uz 10-20 minūtēm, pēc tam izmazgājiet.
- Ķermeņa skrubis: sajauciet aveņu sēklu eļļu ar joda-broma sāli. Varat pievienot dažus pilienus ēteriskās eļļas, lai piešķirtu smaržu un papildu labvēlīgas īpašības, kas raksturīgas katrai ēteriskajai eļļai. Skrubējiet ar apļveida kustībām.
- Vanna: pievienojiet kosmētikas eļļu siltam ūdenim, pievienojiet dažus vai desmit pilienus ēteriskās eļļas, kas nodrošinās papildu aromterapijas efektu.
- No saules: uzklājiet bagātīgu eļļas daudzumu uz ķermeņa. Atkārtojiet katru reizi, kad eļļa iesūcas vai pēc izkāpšanas no ūdens. Uzturieties ēnā saules karstākajās stundās (11:00–15:00).